Wijncursus Bergen op Zoom

In allerlei thema’s met verschillende startmomenten

Als liefhebber van wijn drink je graag een glaasje maar je weet nog niet precies wat je lekker vindt en al helemaal niet waarom. Dat is op zich een goede start maar graag zou je er wat meer van willen weten. Want hoe meer je van en over wijn weet, hoe meer je ervan kunt genieten. Hoog tijd dus voor een wijn cursus!

Of misschien werk je wel met wijn in de horeca of een slijterij of ben je werkzaam in de wijnhandel en krijg je regelmatig vragen van gasten of klanten. Natuurlijk wil je dan wel de juiste antwoorden kunnen geven. Het kan ook zijn dat je het gewoon leuk vind om meer te leren over wijn.

In samenwerking met een internationaal gecertificeerde specialist (WSET Advanced) kun je nu bij Restaurant Oase terecht om in een korte tijd (twee avonden) op een leuke en leerzame manier het zogenaamde Wijnvignet/SDEN1 halen; een landelijk erkend diploma dat door de Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN) wordt uitgegeven. Deze korte wijncursus vindt plaats op verschillende startmomenten in onze historische wijnkelder, met diverse (landen)thema’s.

In twee avonden een erkend wijndiploma halen

In twee leerzame en vooral gezellige avonden krijg je zo de basiskennis en vaardigheden om met zelfvertrouwen wijn te selecteren en er iets over te vertellen. Met het leuke boekje ‘Ik weet wat van wijn’ in je achterzak kun je na afloop van de tweede avond het Wijnvignet® -SDEN-1 halen, het landelijk erkende diploma dat door de Stichting Dranken Examens en Normering.
De kosten voor deze korte introductie in de wereld van de wijn (2 avonden) bedragen € 130 p.p. (inclusief BTW, cursusboekje, aroma ellips en 2 proefglazen).

Inschrijven kan door jezelf op te geven via onderstaand formulier. Wij ontvangen graag naam, adres, postcode en woonplaats plus contactgegevens. Mocht je vragen hebben bel of mail ons gerust of loop een keer binnen bij ons pand in Bergen op Zoom.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier.

Aankomende wijncursussen

Op dit moment zijn er nog geen precieze data en cursussen bekend. Inschrijven voor een cursus kan natuurlijk altijd door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden u vervolgens op de hoogte!

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Hoeveel personen wilt u inschrijven?

  Voor welke startdatum/cursus wilt u zich inschrijven?

  Opmerkingen

  Fortuinstraat 3, 4611NM, Bergen op Zoom

  woensdag t/m zondag 12:00 tot sluit
  Maandag & dinsdag: Gesloten

  Telefoonnummer:

  06 52411010

  Copyright Oase 2021. Alle rechten voorbehouden.